Säljare i butik


Som säljare i någon utav våra butiker ska du vara tillgänglig för kunderna, erbjuda Sveriges bästa kundservice genom att analysera kundens situation och behov - och hitta en lösning för att uppfylla dem. Dessutom skall du uppnå och upprätthålla en god kunskap om våra produkter samt hålla en hög butiksstandard och säkra att butiken alltid är inbjudande för kunderna.

Beskriver du dig som ambitiös och resultatorienterad? Är du ivrig för att skapa försäljningsresultat och är motiverad till att bidra till bra prestation för butiken? Läs då vidare! 

 

 

Läs mer om tjänsten som säljare och vår arbetskultur genom att klicka på “Möt Mathilda” - en av våra säljare som beskiver hur det är att arbeta på JYSK.

 

Frågor?

Om du har några frågor om tjänsten som säljare kontakta vår HR avdelning i Sverige på HR-Swe@jysk.com

Klicka på länken nedan för att se vilka lediga tjänster vi annonserar just nu. Där kan du även lämna in en spontanansökan.

http://jysk.se/jobb/lediga-jobb

Hur är det att vara säljare på JYSK?

Som säljare på Jysk innebär det att möta nya människor varje dag och att hitta lösningar efter kundens behov. Det är utmanande och lärorikt då varje dag ser olika ut.Den största utmaningen i min roll är att se till varje enskild kund, vad de behöver och svara på deras frågor. 

 

Varför ska andra söka arbete på JYSK?

 

Arbetet på Jysk är väldigt stimulerande och varierande, man har aldrig en tråkig stund. Det finns inget tak som sätter gränser för hur långt du kan gå inom företaget, så gör som jag och mina underbara kollegor och sök till vår familj på Jysk! 

Områdesansvarig i butik

I rollen som Områdesansvarig ansvarar du över försäljningen i ett produktområde i butiken. 

 

De olika områdena du kan ansvara över är madrasser, täcke/kuddar, möbler och hemtextil. Ditt ansvar blir att se till att våra produkter alltid finns tillgängliga för kunderna. Du kommer även få möjlighet att träna dina kollegor inom ditt ansvarsområde. Men, du kommer också själv få genomgå en introduktion i produktkunskap så att du blir experten i butiken. Du förväntas kunna öka merförsäljningen genom att tipsa om kompletterande produkter. 

 

Skulle du beskriva dig som flitig, ansvarstagande och har nära till ett leende. Drivs du av bra kundservice? Läs då vidare. 

 

Lär dig mer om tjänsten som områdesansvarig och vår arbetskultur genom att klicka på “Möt Tobias” - en av våra områdesansvariga som beskiver hur det är att arbeta på JYSK.

Frågor?

Om du har några frågor om tjänsten som områdesansvarig kontakta vår HR avdelning i Sverige på HR-Swe@jysk.com.

Klicka på länken nedan för att se vilka lediga tjänster vi annonserar just nu. Där kan du även lämna in en spontanansökan.

http://jysk.se/jobb/lediga-jobb

Hur är det att vara områdesansvarig på JYSK?

Det är väldigt utvecklande att få så mycket ansvar och kunna sätta sin prägel på sitt område för att bäst nå ut till alla kunder och deras behov. 

Utmaningen för mig som madrassansvarig är att få mina kunder så nöjda som möjligt! Att sälja är en "relativt enkel del" men utmaningarna ligger i att sälja rätt produkt till rätt person. 

Varför ska andra söka arbete på JYSK?

Teamkänslan som finns inom företaget är världsklass! Utmaningar varje dag och tävlingar mot andra butiker runt om i landet ger en extra boost för sig själv och kollegorna. För dig som vill göra karriär finns alla dörrar öppna till att nå succé. JYSK är extremt bra på att se potentialen i varje person och att ge alla redskap för att lyckas. Jag jobbar på JYSK för att jag vill göra karriär och utvecklas. Mitt mål är att nå toppen och stanna där! 

Logistikansvarig i butik

 

Som Logistikansvarig säljare i butik är du ansvarig för lagret i din butik. Det innebär att du tränar och utbildar dina kollegor i rutinerna på lagret som exempelvis leverans, varumottagning, påfyllnad ut i butik för att säkerställa en bra arbetsmiljö. Du skall även registrera och kontrollera leverans av varor samt hålla koll på order och leveranser, inventera och förbereda lagret för nästkommande dag. Du skall även leverera Sveriges bästa kundservice genom att du själv varvar lagerpass med sälj i butiken

 

Beskriver du dig själv som organiserad och har enkelt för att skapa en bra överblick in en dynamisk och tempofylld miljö. Gillar du dessutom att få ta ansvar och är flitig? Läs då vidare. 

Lär känna oss och få veta vad vi kan erbjuda dig

Läs mer om tjänsten som logistikansvarig genom att klicka på “Möt Johannes” - en av våra logistikansvariga som beskiver hur det är att arbeta på JYSK.

Frågor?

Om du har några frågor om tjänsten som Logistikansvarig kan du kontakta vår HR avdelning i Sverige på HR-Swe@jysk.com.

Klicka på länken nedan för att se vilka lediga tjänster vi annonserar just nu. Där kan du även lämna in en spontanansökan.

http://jysk.se/jobb/lediga-jobb

Hur är det att vara Logistikansvarig på JYSK?

Att vara Logistikansvarig på JYSK är både kul och intressant för att du får ta ett stort ansvar där det är viktigt att ha struktur. Ordning och reda är ett måste och att alla tar ansvar för detta. Ha ett positivt tänkande och intresse för att jobba mot rätta mål.

 

Varför ska andra söka arbete på JYSK?

Att jobba på JYSK är ett mångsidigt arbete där man känner att man är ett i teamet. Dessutom omges man av bra arbetskollegor och att alla hjälps åt. Jag har väldigt kul på jobbet!

Arbeta som Ställföreträdande Butikschef

I rollen som Ställföreträdande Butikschef ansvarar och säkerställer du att dina kollegor sätter kunden främst och att butiken är kampanjklar. 
Dessutom skall du coacha, motivera och involvera butikspersonalen för att säkerställa att alla når säljmålen. Du ansvarar för försäljningen i butiken och kommer spender tiden ute i butiken med fokus på försäljning samt träna och utveckla personalen. Du kommer även få ansvar över att följa upp nyckeltal i försäljningsrapporten, planera och schemalägga arbetsuppgifter för personalen för att säkerställa att ni når säljmålet för dagen/veckan/månaden. Ett viktigt ansvarsområde för rollen är även att beställa varor, planera och förbereda inför kampanjer eller vid säsongsomställningar.  


Beskriver du dig själv som resultatinriktad, kraftfull och gillar att hantera många saker samtidigt? Trivs du som bäst i en dynamisk och hektisk miljö och är bra på att insppirera och mitivera? Läs då vidare. 

 

Lär känna oss och få veta vad vi kan erbjuda dig

Lär dig mer om tjänsten som Ställföreträdande Butikschef och vår arbetskultur genom att klicka på “Möt My” - en av våra Ställföreträdande Butikschef som beskiver hur det är att arbeta på JYSK.

Frågor?

Om du har några frågor om tjänsten som Säljchef kontakta vår HR avdelning i Sverige på HR-Swe@jysk.com

Klicka på länken nedan för att se vilka lediga tjänster vi annonserar just nu.

http://jysk.se/jobb/lediga-jobb

Där kan du även lämna in en spontanansökan. 

Hur är det att vara Biträdande butikschef på JYSK?

Det är kul och utvecklande att vara Ställföreträdande Butikschef på JYSK. Man får möjlighet att motivera sitt team att lyckas tillsammans, men vi har också sjukt kul. Jag tycker jag utvecklas hela tiden och lär mig något nytt varje dag. 

 

Varför ska andra söka arbete på JYSK?

JYSK är rätt arbetsplats för dig som vill växa och utvecklas och som älskar sälj! JYSK ger dig alla förutsättningarna till det. Jag kan verkligen rekommendera er att söka till JYSK. 

Butikschefstrainee

Syftet med vårt Butikchefstrainee program är att förbereda dig för en tjänst som Butikschef. Du kommer få följa en butikschef som blir din mentor och delta i 5 moduler, vardera en vecka och sammanlagt 24 dagar. I den här rollen är det viktigt att du är flexibel och redo att röra dig inom distriktet. Under tiden som Butikschefstrainee kommer din mentor vara din coach och bedöma din prestation, ge dig feedback och ge dig förutsättningar för att kunna bli Butikschef. Under programmet kommer du bland annat få kunskap inom schemaläggning, planera och strukturera deadlines, leda och utveckla prestationen i butiken, leda, involvera och motiver medarbetare, delegera olika ansvar och uppgifter och mycket, mycket mer! 

Vårt SMT-programm är perfekt för dig som beskriver dig själv som är flitig och har en stark vilja att utvecklas. För dig som är resultatinriktad och kan motivera dig själv och skapa din egna framgång under SMT-programmet och som har en positiv inställning och kan motivera andra. Nyfiken? Läs vidare! 

 

 

 

Lär känna oss och få veta vad SMT programmet ger dig:

Lär dig mer om SMT programmet och vår arbetskultur genom att klicka på “Möt Sandra” - en av våra Butikchefstraineer som beskiver hur det är att arbeta på JYSK.

 

Frågor?

Om du har några frågor om tjänsten som Butikchefstrainee kontakta vår HR avdelning i Sverige på HR-Swe@jysk.com

Klicka på länken nedan för att se vilka lediga tjänster vi annonserar just nu.

http://jysk.se/jobb/lediga-jobb

Hur är det att vara Butikchefstrainee inom JYSK?

Att vara SMT (Store Manager Trainee) på JYSK är otroligt utvecklande och framförallt kul! Som SMT får man lära sig allt från att sköta den dagliga driften i butik till att utveckla sina medarbetare på bästa möjliga sätt. För mig har tiden som SMT bidragit till både en personlig resa samt en resa inom JYSK. Förutom all kunskap och utveckling får man som SMT möjligheten att lära känna fantastiska kollegor med stort engagemang och driv. 

Varför ska andra söka arbete på JYSK?

För att JYSKs butikschefsprogram är perfekt för den som vill utvcklas som ledare och som vill arbeta på en arbetsplats där utmaningar och möjligheter går hand i hand. Det är en utbildning som ger en alla förutsättningar att lyckas som ledare och klättra i karriären. 

 

Butikschef

I rollen som Butikschef krävs stort engagemang och du strävar alltid efter att prestera på topp genom att gå i täten och driva försäljning genom teamet. Jobbet innebär att du ansvarar för att leda ditt team till framgång genom att etablera nya mål, ansvara för uppföljning och vara den slutgiltiga beslutsfattaren i butik. Du ansvarar också för att planera butikens bemanning samt att leda, involvera och motivera dina medarbetare. Slutgiltigen ansvarar du också för att utvärders försäljningssiffror tillsammans med Biträdande butikschef och sätta försäljningsstrategier. 

Beskriver du dig som resultatorienterad och motiveras du genom en ständig strävan mot förbättring? Trivs du som bäst i en dynamisk miljö där du får vara en drivkraft som leder vägen och inspirerar andra genom att definiera tydliga mål och uppgifter? Är du organiserad och kan enkelt se "helheter"? Läs då vidare. 

Lär dig mer om tjänsten som Butikschef och vår arbetskultur genom att klicka på “Möt Reza” - en av våra Butikschefer som beskiver hur det är att arbeta på JYSK.

Frågor?

Om du har några frågor om tjänsten kontakta vår HR avdelning i Sverige på HR-Swe@jysk.com

Klicka på länken nedan för att se vilka lediga tjänster vi annonserar just nu. Där kan du även lämna in en spontanansökan.

http://jysk.se/jobb/lediga-jobb

Hur är det att vara Butikschef på JYSK?
- Det innebär mycket ansvar men det jag framförallt älskar med mitt arbete är att man tillsammans med sina medarbetare skapar resultat utan begränsningar och att man känner ägandeskap över sin egen butik och kunna förändra och förbättra och ha förutsättningarna att göra det

Varför ska andra söka arbete på JYSK?

- JYSK är ett företag som är otroligt fokuserade på att utveckla medarbetaren och har många karriärsmöjligheter. Det är ofta många olika funktioner i samma tjänst vilket gör att man aldrig blir rastlös och ingen dag är den andra lik.

Distriktschefstrainee (District Manager Trainee, DMT)

Syftet med vårt DMT program är att förbereda dig för tjänsten som distriktschef. Du kommer att ha ansvar för din egen butik och arbeta som butikschef under DMT-programmet medan vi kommer att förbereda dig för din framtida roll som distriktschef i JYSK. Din utbildning kommer att vara en kombination av kurser, projekt och framtida uppgifter med koppling till ditt dagliga arbete. Under ditt DMT program kommer du bland annat att lära dig att optimera försäljning, resultat och drift i alla butiker i ett distrikt enligt gällande marknadsföringskampanjer, uppnå budget- och försäljningsmål. Slutligen kommer du att fungera som en länk mellan distrikt- butiker- och Retailavdelningen på huvudkontoret. 

Beskriver du dig som en resultatinriktad person som motiveras av att uppnå bra resultat med ditt butiksteam? Som DMT måste du vara en kommersiell och resultatdriven köpman. Är du redo att ta på sig en mer omfattande ledningsfunktion och mer ansvar? Är du en god ledare och coach för dina medarbetare som dessutom är beslutsam och ivrig att leda ditt distrikt till framgång

 

Lär känna oss och få veta vad vårt DMT-program kan erbjuda dig

Lär dig mer om DMT-programmet och vår arbetskultur genom att klicka på “Möt Carl” - en av våra DMT som beskiver hur det är att arbeta som DMT på JYSK.

Frågor?

Om du har några frågor om tjänsten kontakta vår HR avdelning i Sverige på HR-Swe@jysk.com

Klicka på länken nedan för att se vilka lediga tjänster vi annonserar just nu.

http://jysk.se/jobb/lediga-jobb

Hur är det att vara en DMT inom JYSK?

DMT är en roll där du får chansen att ta del av ett introduktionsprogram som ger dig förutsättningarna att bli en starkare ledare, coach och kommunikatör. Du deltar i uppgifterna som en distriktschef har och om du drivs av nya utmaningar eller resultat är detta en roll som du kommer att älska! 

Varför ska andra söka arbete på JYSK?

För dig som är resultatinriktad, gillar att utvecklas, söker utmaningar och vill att varje dag ska vara spännande är det här absolut en arbetsplats du kommer att trivas på. På JYSK hittar du alla verktygen för att växa som både person och ledare samt en tydlig karriärstege där du alltid finner nästa möjlighet.

 

Distriktschef

I rollen som Distriktschef ansvarar du för att leda försäljningen i distriktet och säkrar rutiner i butikerna och att de följer aktuella kampanjer och erbjudande. Dessutom ska du leda, träna och arbeta med alla Butikschefer i distriktet och säkerställa att varje butik når budget och säljmål samt levererar utmärkt kundservice. Vidare ska du som Distriktschef utmana och fokusera så att butikerna håller deadlines och omsättningskrav, samt se till att hålla en god arbetsmiljö och säkerställa att medarbetarna trivs och mår bra på jobbet. Slutligen ska du även analysera varje butiksprestation och följa upp på alla produktområden samt se och utveckla talanger som har potential att gå vidare till ny tjänst i framtiden.

Beskriver du dig som resultatinriktad och kan motivera och inspirera andra? Är du ihärdig, konsekvent samt har enkelt för att delegera ansvar och uppgifter? Faller det sig naturligt för dig att s och utveckla talanger för att kunna bygga en bra intern organisation? Läs då vidare. 

 

 

 Lär känna oss och få veta vad vi kan erbjuda dig

Läs mer om tjänsten som Distriktschef och vår arbetskultur genom att klicka på “Möt Teres” - en av våra Distriktschefer som beskiver hur det är att arbeta på JYSK.

Frågor?

Om du har några frågor om tjänsten som Distriktschef kontakta vår HR avdelning i Sverige på HR-Swe@jysk.com

Klicka på länken nedan för att se vilka lediga tjänster vi annonserar just nu. Där kan du även lämna in en spontanansökan.

http://jysk.se/jobb/lediga-jobb

Hur är det att vara Distriktschef på JYSK?

Genom att dagligen få coacha ledare, driva in uppsatta mål, hålla kostnader, anta utmaningar och ha en tydlig struktur och planering över vardagen, håller jag mig alltid sysselsatt och utvecklas varje dag.

Varför ska andra söka arbete på JYSK?

Är du en person som vill ha en vardag med högt tempo, motiveras av tävlingar, drivs av resultat, vill ha kollegor som är positiva och utvecklande så ska du söka till JYSK.
Du får ett arbete som du delar tillsammans med ett gäng vinnarskallar och du får en stor kunskapsbank genom våra introduktioner som i sin tur kommer ge dig alla förutsättningar till att skapa resultat och gå precis hur långt du vill.

Arbeta som Regionchef - Retail Manager (RM)

Som Retail Manager kommer du att ansvara för att säkerställa optimal butiksdrift inom JYSK och svara för den totala prestationen i din region detta genom att utveckla strategier, genomförande av nuvarande JYSK koncept, nå budget och nå bestämda mål och landsspecifika uppgifter och refererar till VD/Head of Retail i ditt land. Du ansvarar för att utmana, motivera och sätta en sund press på distrikten för att se till att distriktschefer håller sig inom budgetramar, möter deadlines och når omsättningsmålen. Du ansvarar även för att optimera butiksnätet genom att öppna nya butiker och genom att flytta och utvidga befintliga lokaler, samt assistera, utbilda och utveckla distriktschefer i syfte att säkerställa hög butiks standard, förbättra omsättning i regionen / landet och uppnå budgetar.

 

Beskriver du dig som en bra och ärlig/rak ledare som dessutom är seriös, ambitiös och motiverande genom att skapa bra resultat? Har du ett strategiskt, positivt och proaktivt tanksätt och en hög dos energi och entusiasm? Läs då vidare!

 

 

Lär känna oss och få veta vad vi kan erbjuda dig

Lär dig mer om vår arbetskultur genom att klicka på “Möt Igor” - en av våra RM som beskiver hur det är att arbeta som RM på JYSK.

 

Frågor?

Om du har några frågor om tjänsten kontakta vår HR avdelning i Sverige på HR-Swe@jysk.com

Klicka på länken nedan för att se vilka lediga tjänster vi annonserar just nu.

http://jysk.se/jobb/lediga-jobb

 

Hur är det att vara RM på JYSK?

Det är framförallt en inspirerande, utmanande, dynamisk och självständig roll som handlar lika mycket om att sätta en strategi för den egna organisationen och agera på den som att ha handen på pulsen och ta snabba beslut.

Varför ska andra söka arbete på JYSK?

JYSK är rätt för dig som söker ett arbete som aldrig blir ensidigt, vill ha ett högt tempo och drivs av tävlingar och utmaningar. Har du rätt attityd och ambitioner och dessutom är flexibel finns det massor av möjligheter att utvecklas internt i företaget då vi har en stark kultur och ambition att utveckla interna talanger. 

Arbeta som VD

Som VD kommer du att ansvara för att säkerställa optimal butiksdrift inom JYSK och den totala prestationen i ditt land detta genom att utveckla strategier, genomförande av JYSK Values, nå budgetar och nå bestämda mål och landsmål.

Som VD refererar du till Executive Vice President of Retail i JYSK Nordic.

Som VD har du följande ansvarsområden:

 • Ansvara för JYSK utveckling och verksamhet i ditt land baserat på JYSK Values och JYSK ledarskap.
 • Bästa möjliga ledning i landet: rekrytering av de mest talangfulla kandidaterna till positioner som RM, ekonomichef, personalchef (i samarbete med HR).
 • Fullt ansvar för den årliga affärsplanen och budgetar för att genomföra initiativ för att säkerställa kontinuerlig koncept-, omsättning- och EBIT utveckling.
 • Ansvarar för att skapa en produktiv relation och samarbete med flera interna kollegor.
 • Optimera informations- och kommunikationsflödet i landet och till och från JYSK Nordic

 

Denna tjänst är perfekt för dig om du...

 • är en tävlingsmänniska som alltid vill vara bäst
 • är fokuserad på att skapa resultat och värde för JYSK
 • gillar att utmana och bli utmanad
 • motiveras av att inspirera och utveckla ditt team
 • är en bra och rak/ärlig ledare
 • har ett strategiskt tänkande

  

Lär känna oss och få veta vad vi kan erbjuda dig

Lär dig mer om vår arbetskultur genom att klicka på “Möt Johan” - en av våra VD:ar som beskiver hur det är att arbeta som VD på JYSK.

 

Frågor?

Om du har några frågor om tjänsten kontakta vår HR avdelning i Sverige på HR-Swe@jysk.com

Vad är din övergripande ansvarsområden ?

 • Som VD har jag det övergripande ansvaret för JYSKs utveckling och verksamhet i mitt land (Sverige) baserat på JYSK Values och JYSK ledarskap. Jag hänvisar till Executive Vice President för Retail.
 • Ansvarar för att skapa en produktiv relation och samarbete med följande kollegor:
  • Head of Retail
  • Retail Managers
  • Ekonomichef
  • Human Resource Manager
  • Logistikchef
  • Etableringschef
  • Försäljning och marknadschef
  • Regionchef
  • Ansvarig för etablering av nya butiker och för att utveckla befintliga butiker och deras verksamhet
  • Ansvarig för affärsplanering och budgetar för att genomföra initiativ för att säkerställa kontinuerlig koncept-, omsättning- och EBIT utveckling
  • Optimera informations- och kommunikationsflödet i landet och till och från JYSK Nordic.
  • Se till att alla i organisationen känner och lever efter JYSK Values och JYSK ledarskap.

 

Hur är det att vara VD på JYSK ?

 • Jag tror inte att det finns något som en typisk dag som VD. Det finns så många olika saker som pågår hela året och hela dagarna, men samtidigt är det också det som gör det så utmanande och inspirerande.
 • Ena dagen befinner jag mig i ett möte för att diskutera strategin för de kommande tre åren eller sortimentstaktik, nästa dag besöker jag butiker med andra kollegor, eller så diskuterar vi hur man kan planera och genomföra nästa års kampanjaktiviteter i de olika mediekanalerna , såsom kampanjtidningar, TV och sociala medier. Eller så besöker jag och utvärdera nya butikslägen , är på kontoret för att träffa medarbetare för att följa upp projekt, olika initiativ, resultat eller nyckeltal.
  • Det är det som gör det så intressant och utmanande på samma gång är att – den ena dagen är inte den andra lik.

 

Utmaningar som du möter i din tjänst ?

 • Utmaningen är att hitta balansen mellan mitt behov av att utveckla snabbt och samtidigt se till att vi alla på rätt spår. Med så många butiker spridda över hela landet och med många olika funktioner är det helt avgörande att alla känner till förväntningarna och känna sig trygga i vad man ska göra och hur man gör det. Det kan och bör finnas många olika åsikter och sätt att göra saker, men en av de stora framgångsfaktorerna för JYSK är att göra saker på samma sätt. Gång på gång har detta visat sig vara det mest effektiva sättet att arbeta i ett företag av denna storleken.

 

Beskriv arbetskulturen i Sverige

Jag gillar att se att vi arbetar i en atmosfär som är öppen, okomplicerad och fri från onödig hierarki. Alla ska känna att de alltid kan uttrycka sina tankar och åsikter. 

 • Jag tror verkligen att den bästa organisationen har engagemang och tydligt ägarskap i form av egna ansvarsområden. Vi är i branschen för att vara bäst och det bästa sättet att få detta att hända är att utveckla teamet och medarbetarna.
 • Slutligen vill jag säga att det är en mycket konkurrensutsatt miljö med en extrem energi och entusiasm samt drivkraft för att lyckas, men samtidigt ska vi alltid komma ihåg att ha roligt och fira de stora framgångarna som händer hela tiden.

 

Varför ska andra söka arbete på JYSK ?

 • Jag har arbetat på JYSK i 17 år och varit på nästan alla positioner inom butiksdriften och jag tycker fortfarande att det är så inspirerande och motiverande. Den främsta orsaken för mig är att JYSK aldrig slutar att vilja utvecklas, du får en sådan fantastisk möjlighet att utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar.
 • Jag uppskattar också den mycket starka vinnarkulturen som säger att allt är möjligt. I historien om JYSK har det visat sig så många gånger att om du sätter ett mål och är fast besluten att nå det så finns det en riktigt bra chans att du kommer att nå målet. Jag gillar verkligen denna anda!